در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

در مورد طرح توجیهی کسب و کار چه می دانید؟

Blog Article

داد مزیت رقابتی: آنچه شما را از رقابت متمایز می کند و منجر به موفقیت بیشتر ، وفاداری مشتری و غیره خواهد شد.

در این بخش باید آرزوها و رویاهای شما را برای تجارت اشاره دارد. می توانید بیانیه چشم انداز خود را اینجا بنویسید. مثلا: چه خواهید ساخت؟

برآوردهای مالی شامل شامل درآمد، هزینه، میزان سوددهی و سرمایه گذاری است. باتوجهبه همه جوانب، پیشبینی شما از اندازه فروش و درآمدتان را بنویسید.

در ادامه باید صنعت خودتان را تحلیل کنید؛ یعنی ابتدا با بیان دلایل شفاف نشان بدهید که صنعت شما در حال رشد است و سپس بیان کنید که کسب و کار شما چطور از پتانسیالصهيونيی این صنعت روبهرشد جهت رسیدن به سودآوری استفاده میکند.

سرمایهگذاران میخواهند الزامات درآمدی شما را ببینند تا ارزیابی کنند که آیا کسبوکار شما میتواند به نقاط عطف مالی که در طرح توجیهی خود تعیین کردهاید برسد یا خیر.

ما در مقاله هرم مازلو، نیازهای افراد را بر اساس هرم نیازهای مازلو بیان کردهایم و گفتهایم که مدیران در هر مرحله باید چه کار کنند تا آن نیاز را به بهترین شکل تامین نمایند. این مثال را ببینید:

مطمئن شوید که این بخش دقیق است. اغلب بهتر است این بخش را با یک تحلیلگر حرفه ای ایجاد کنید. اگر به دنبال تأمین مالی خارجی برای کسبوکار خود هستید، دلیل اینکه به دنبال تأمین مالی هستید، چگونه از آن پول استفاده میکنید و زمانی که سرمایهگذاران میتوانند انتظار بازگشت سرمایه را داشته باشند را مشخص کنید.

تحلیل عمیقی از مشتری ایده آل خود و نحوه ارائه راه حل کسب و کار برای آنها ارائه دهید.

اگر می خواهید طرح توجیهی خود را به سرعت و به راحتی تکمیل کنید، با تیم تخصصی طرح توجیهی از طریق واتس اپ تماس حاصل فرمایید.

حتی میتوانید در این مرحله یک نمودار کامل از سفر مشتری ترسیم کنید تا بتوانید حدس بزنید مشتریها در هر مرحله از خرید خدمات شما چه نیازهایی دارند و چطور میتوانید مشکلشان را حل کنید.

یک فهرست طراحی کنید تا اطلاعات همه بخشها در ابتدای طرح مشخص باشد

تبلیغات بیش از حد ایده کسب و کار و پر کردن برنامه خود با موارد فوق العاده مانند داغ ترین و بهترین، حقانیت محصول یا خدمات شما را ثابت نمی کند.

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی اطلاعات بیشتر هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

اینکه بدانید مخاطب شما دقیقا کیست، کمک میکند بیان بهتری داشته باشید. همچنین عناصر کلیدی و سطح اطلاعاتی را هم که قرار است توضیح دهید به راحتی تعیین میکنید.

Report this page